Eerste overwinning in eigen huis voor Aspasia HS1

Afgelopen vrijdag stond de wedstrijd tegen VCS HS1 op het programma. Na een hele mooie overwinning in de wedstrijd hiervoor was Aspasia HS1 er op gebrand om dit kunstje nu ook in eigen huis te flikken. Helaas voor Aspasia waren ze niet compleet maar toch achtten ze de kansen groot genoeg.

Aspasia had zich voorgenomen de wedstrijd net zo scherp en enthousiast te starten als dat ze vorige week geƫindigd waren. Echter lukte dit niet helemaal en keek Aspasia al snel tegen een achterstand van 6-11 aan. Nadat de coach zijn ploeg weer op scherp had gezet kwam Aspasia weer helemaal terug in de set. Mede door een goede servicedruk werd de set gewonnen met 25-17.

In de 2e set wist Aspasia het goede spel vast te houden. De servicedruk was hoog en de blokkering hield een hoop ballen tegen. Aspasia zat lekker in de wedstrijd en haalde ook de 2e set binnen met 25-20.

Met een goed gevoel werd er begonnen aan de 3e set. Ook al stond Aspasia maar twee puntjes achter gedurende het 1e deel van de set ontstond er toch een hoop onrust binnen het team. Het spel werd onrustig en Aspasia kreeg de bal niet meer op de grond aan de overkant. Met een mooie serviceserie haalde VCS deze set binnen met 18-25.

Aspasia moest deze set snel vergeten en dat deden ze ook. In de 4e set speelde Aspasia weer zoals het deed in de eerste 2 sets. Door opnieuw een goede service had VCS het passend zwaar en werden er veel fouten gemaakt. Aspasia sleepte daardoor de 4e set binnen met 25-17 en daarmee de eerste overwinning in eigen huis.

Aspasia Heren 1 kan langzaamaan weer omhoog gaan kijken op de ranglijst. Aspasia kan aankomende zaterdag 17 november weer een mooie stap omhoog doen, de wedstrijd tegen Zovoc HS1 wordt dan namelijk gespeeld in Zoetermeer.

Ontwerp: Impressio | (Technische) realisatie: DevelopTheWeb | Privacyverklaring