Zovoc HS 1 – Aspasia HS 1

Na in de laatste 2 wedstrijden de winst te hebben kunnen pakken zijn we met vertrouwen naar Zoetermeer vertrokken.
Zovoc is een team wat het tot nog toe wat beter doet dan wij en staan daardoor 2 posties hoger in de competitie.

Dat is iets wat nodig rechtgezet moet worden en zo begonnen we aan de 1e set.
Aanvankelijk nam Aspasia de leiding met service druk, echter deden een paar fouten en service druk van Zovoc de voorsprong verschuiven.
Op het snelle spel over het midden en 2 slimme buitenaanvallers wist Aspasia geen antwoord en de 2e set moest anders ingezet worden.
Met meer overtuigen in daarmee ook meer druk op de service kon het spel van Zovoc wat meer gebroken worden waardoor, na een spannend einde, de setstand weer gelijk gezet werd.
De 3e set leek echter de bezieling er weer uit en liepen we al snel achter de feiten aan het gemis aan enthousiasme vertaalde zich in 25-18.

Op zijn beurt zorgt dit in de 4e set voor overmoed en fouten bij Zovoc en Aspasia profiteert snel en bouwt een flinke voorsprong uit die verzilverd wordt met 16-25.
Dit betekent een 5e set, opgeladen door de 4e set weet Aspasia druk te zetten op Zovoc, en bij het wisselen van helft staat het 6-8.
Zoals het echter vaker is gegaan weet Zovoc het initiatief over te nemen in het 2e deel van de set en pakken ze in een spannende einde de wedstrijd met 18-16.

Ontwerp: Impressio | (Technische) realisatie: DevelopTheWeb | Privacyverklaring