Aspasia Praktisch

De vereniging in kaart

Alle informatie omtrent contact, beleidstukken en formulieren handig bij elkaar. Als je praktische informatie zoekt, dan vind je het hier. Zo niet, dan weet je ons te vinden via de leiding.

Onze Organisatie

Aspasia is een omni-vereniging voor Gymnastiek en Volleybal. De gymnastiek is in 1926 opgericht. In de jaren tachtig is daar een volleybalafdeling bijgekomen. De volleybalafdeling is later gefuseerd met Orion en TOI uit Hazerswoude. De Gymnastiek en de Volleybal hebben ongeveer hetzelfde aantal leden. Per 1 januari 2014 hadden zowel de gym als de volleybal ruim 200 leden, waarvan ongeveer de helft jeugdlid.

De onderdelen van Aspasia, Gymnastiek en Volleybal, hebben ieder een eigen commissie. De voorzitters van beide commissies vertegenwoordigen hun commissie in het hoofdbestuur. De volleybal-commissie bestuurt zelfstandig de volleybalafdeling en legt verantwoording af aan het hoofdbestuur.

Ons beleid omtrent privacy en handelswijzde omtrent persoonsgegevens is uiteengezet op gvv-aspasia.nl/privacy.

Opzeggen

Opzeggen dient schriftelijk voor 1 juni. Indien na deze datum opgezegd wordt, is de volledige contributie over het volgend seizoen verschuldigd. Dit geldt ook voor tussentijds opzeggen. De contributie wordt berekend over 10 maanden. Afmelden kan alleen schriftelijk. Voor de gymnastiek met het formulier dat via de leiding verkrijgbaar is.

Adresgegevens sporthallen
De Cirkel, Sweelincklaan 30, 2394 GP, Hazerswoude Rijndijk
De Ridderhof ,Arie Hogenespad 1, 2396 ZG, Koudekerk aan den Rijn

Contactgegevens van de leiding
Patricia/Mariska Kerkvliet: 071-3415329
Marjan Pennin: 0172-495410

Ledenadministratie
071-3415329 (Kruiskade 6, 2394 CM, Hazerswoude)

Lid worden

Voordat u beslist of u lid wilt worden van de vereniging, kunt u drie vrijblijvende lessen volgen. Wilt u lid worden van Aspasia Gym?U krijgt dan binnen enkele weken een factuur thuis gestuurd voor de contributie. De contributie kunt u hier vinden. De contributieperiode loopt van augustus t/m juni, net als het schooljaar. Rond oktober ontvangt u de acceptgiro voor deze gehele periode.

Kleding

Het kledingadvies voor in de gymlessen is als volgt:
Jongens:

  1. (korte) broek
  2. T-shirt met korte mouwen
  3. Sportschoenen of blote voeten
Meisjes:
  1. Gym- of turnpakje
  2. (korte) broek met een (strak) T-shirt is ook toegestaan.
  3. Gym- of turnschoentjes of blote voeten. Op sokken is niet toegestaan.

Let op: lange haren moeten vast zitten in een staart of vlecht. Jongens en peuters/kleuters dragen tijdens de wedstrijden een zwarte korte broek en een wit effen T-shirt. Meisjes zijn verplicht om tijdens de onderlinge wedstrijden en de jeugddag het Aspasia verenigingspakje te dragen. Ze zijn te bestellen bij Margo Kerkvliet (071-3415329). De kosten van de pakjes zijn 32,50 euro. Aangeraden wordt om van te voren even te passen, dit kan voor of na de les!
De selectie heeft hun eigen verenigingspakje wat in beheer is van Aspasia!

Met dank aan onze sponsors