Waar Wanneer

En niet te vergeten: wie

Hieronder volgt het rooster van seizoen 2021/2022

Lestijden in de Cirkel, Sweelincklaan 30, Hazerswoude.

De Cirkel, Hazerswoude Rijndijk

Dag

Tijd

Les

Train(st)er

Maandag

17.30-18.30 uur

Jump4fun groep 3-4-5

Robin

18.30-19.30 uur

Freerun (gemengd)

Robin

16.30-17.30 uur

Gym plus

Daniëlle

17.30-19.30 uur

Selectie (geselecteerd)

Patricia  Daniëlle  Lianne

       

Dinsdag

     

18.30-19.30 uur

Meisjes groep 6 -7

Jannet  Jessica

19.30-20.30 uur

Meisjes groep 8 en hoger

Jannet

 

 

 

Woensdag

     

16.15-17.00 uur

Peuters / Kleuters t/m groep 1

Merel

Jaimy

17.00-18.00 uur

Meisjes groep 2-3

Merel

Jaimy

18.00-19.00 uur meisjes groep 4-5

Merel

Jaimy

Zaterdag

09.00-11.30 uur

Selectie (geselecteerd)

Patricia  Daniëlle

Lianne

 

Lestijden in de Ridderhof,

Arie Hogenespad 1, Koudekerk

Dag

Tijd

Groep

Leidster

       
     

Woensdag

08.45 – 09.45

Conditietraining 50+

Lilyan

09.45 – 10.45

Conditietraining 60 +

Lilyan

     

20.00 – 21.00

Condonditietraining Dames op muziek

Marjan

21.00 – 22.00

Conditietraining Dames en Heren op muziek

Marjan

 

 

Onze leidsters

Daniëlle

Hoi, ik ben Daniëlle Ebbink en ik ben al sinds mijn zesde lid van Aspasia. Eerst heb ik op de gym gezeten en daarna bij de selectie. Ik geef nu al een paar jaar met plezier les bij de vereniging. Ik heb een tijdje de jongens lessen gegeven en ik geef nu vooral les aan de gymgroep van de meisjes en de selectiegroep. Ik vind het leuk om het enthousiasme van de meiden te zien en ze nieuwe dingen te leren. Ik kijk weer uit naar de volgende lessen!

Jannet

Hallo allemaal. Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Jannet Verheul en ik kom uit Benthuizen. Naast moeder, ben ik ook voedingsoperator in een distributiecentrum. Ik ben een aantal jaar geleden begonnen met het geven van danslessen in Hazerswoude. Daarna ben ik bij Aspasia terecht gekomen om gymles te gaan geven aan de recreatiegroepen. Ik hoop dat we allemaal weer leuke lessen gaan geven! Ik heb er echt veel zin in!

Lilyan

Hallo, ik ben Lilyan Hofstee en ik werk met veel plezier op de woensdagochtend voor Aspasia. Op de woensdagochtend geef ik aan 2 groepen, fitte dames van net boven de 50 jaar tot aan 80 jaar, les. De lessen variëren van aerobics, sport en spel tot wandelingen in het bos. Tijdens het voorjaar en de zomer als het weer het toelaat proberen wij zoveel mogelijk buiten te sporten, wat uiteraard heerlijk is in de frisse lucht! Na iedere schoolvakantie geef ik een yogales waar heel erg naar uitgekeken wordt. De variatie en het enthousiasme van de dames zorgen voor een hechte sportieve groep. Ieder sportjaar sluiten wij af met een gezamenlijk sportief uitje, wat altijd een mooi sluitstuk is van het seizoen. Ook geef ik bij een andere sportschool les, dit varieert van Bodyshape-lessen tot Yoga-lessen. Met mensen werken en sporten geeft mij positieve energie, die ik graag weerleg in mijn lessen.

Marjan

Hallo, ik ben Marjan Pennin en woon sinds 1988 in Alphen aan den Rijn. Naast moeder en oma werk ik als planner in het Alrijne ziekenhuis. Met genoegen geef ik al ruim 30 jaar les voor Aspasia! Op woensdagavond werken “mijn” dames en heren op muziek samen aan de conditie. Door gebruik te maken van verschillende materialen ziet iedere les er anders uit. Een mix van aerobic, Pilates, BBB, stretchen en coördinatie maken dat de les geschikt is voor elke leeftijd en niveau. In de gemengde groep sluiten wij af met een spel. Naast de vaste lessen op woensdag bied ik de mogelijkheid om deel te nemen aan sportieve evenementen voor extra beweeg plezier. Ook sluiten wij het jaar altijd af met een leuke gezamenlijke activiteit.

Merel

Als klein meisje ging al met mijn moeder mee om te gymmen en ben ik lid geworden van Aspasia. Nu heb ik inmiddels zelf mijn KNGU niveau 3 diploma gehaald en vind ik het superleuk om jongens, meisjes, peuters en kleuters enthousiast te maken om met heel veel plezier te gymmen! Bij Aspasia is heel veel te leren, turnen, freerunnen, sport en spel en de variatie maakt het leuk voor iedereen! Ik hoop nog heel veel sportieve, fanatieke en gezellige gymlessen te geven bij Aspasia de komende jaren!

Patricia

Ik ben Patricia Kerkvliet en ik ben als sinds mijn 6e lid van Aspasia. Op mijn 12e ben ik gaan assisteren met lesgeven en vanaf mijn 17e geef ik zelfstandig les. Naast het lesgeven werk ik als kinderfysiotherapeut. Zelf turn ik nog elke week met veel plezier bij DOS Alphen aan den Rijn. Ik haal het meeste plezier uit het aanleren van nieuwe elementen bij kinderen.

Robin

Hoi! Mijn naam is Robin Woesthoff en ik geef sinds het gymseizoen 2019/2020 les bij Aspasia. Ik geef de jump4fun en freerun lessen aan de jongens en meiden. Bij deze lessen is het de bedoeling dat de kinderen zo snel en effectief mogelijk obstakels passeren. Het leuke hiervan is dat de kinderen zelf creatief mogen zijn om manieren te bedenken. De afwisseling van het aanleren van de juiste techniek in combinatie met de eigen creativiteit maakt het heel gaaf om de freerun lessen te geven. Zelf heb ik lang aan acro gedaan in Leiden. Inmiddels ben ik daar mee gestopt, maar leuk om op deze manier nog betrokken te zijn met de gymsport!