Als je valt moet je ook weer opstaan

Na de keiharde nederlaag tegen ZOVOC waren we met z’n alle vastberaden om ervoor te zorgen dat ons zoiets nooit meer zal overkomen. Bij het inslaan bleek al snel dat de mannen geen enkele bal zacht gingen raken. Ook viel al snel op dat Switch wat zwakker was op het midden, waar wij goed gebruik van wilde maken. 

De eerste set ging van start en we lieten al snel merken dat we de vorige wedstrijd niet in ons vel zaten en dat we eigenlijk wel kunnen volleyballen, de ballen vlogen bij Switch om de oren. De service zat er lekker in bij iedereen en dat is ook waar we veel punten op hebben gepakt. Set 1 winst met 25-18!

Nu de beruchte tweede set, een set waar Aspasia altijd oorlog mee heeft en vaak ook verliest. Door veel foutjes en slordigheidjes aan onze kant kwamen we al snel op achterstand, die we niet meer hebben kunnen inhalen… set 2 eindigde in 20-25

Set 3 begon met een gigantische goede start, Jasper Denkers heeft tijdens zijn servicebeurt ervoor gezorgd dat we 17-1 voor kwamen en dat Switch bijna een heel team had gewisseld. Met zo’n voorsprong kon het ook gewoon niet meer mis gaan. Set 3 25-15 winst.

De laatste set was weer lekker met het zelfde spelletje doorgegaan en we pakte deze ook nog even met 25-20 met een uit eindelijke winst van 3-1. Achteraf zat er misschien een 4-0 in maar dat zullen we dan maar moeten laten zien als we bij Switch de uitwedstrijd spelen op 27 februari.

We zien onze supporters graag weer op 1 november als we de wedstrijd tegen de huidige nummer 1 VVV Delta spelen in Delft. Tot dan!