Aspasia doet dit jaar mee aan Rabo ClubSupport

En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou?

Wat is Rabo ClubSupport?

Jaarlijks vindt de Rabo ClubSupport plaats. Dit is een initiatief waarbij lokale banken coöperatief dividend teruggeven aan de lokale samenleving via verenigingen en stichtingen in hun werkgebied op basis van een stemming door de Rabobank Groene Hart Noord leden.
De gymnastiek spaart voor een landingsmat. Deze mat is speciaal gemaakt voor onder de spanburg, waardoor de mat precies past en we niet meerdere matjes aan elkaar hoeven te leggen. Op deze manier kunnen de kinderen veilig op de mat landen.
Om de volleybal training efficiënt te maken is handig om zo veel mogelijk ballen te gebruiken. Daarom kunnen we extra trainingsballen gebruiken.

Stemperiode

Van 27 september tot en met 11 oktober zijn de leden van Rabobank Groene Hart Noord aan zet. De leden krijgen op 27 september hun stemkaart met unieke stemcode per e-mail of post. In totaal kunnen leden vijf stemmen geven. De stemmen mogen zij verdeeld over de aangemelde verenigingen uitbrengen met maximaal twee stemmen per vereniging.

Aspasia is één vereniging met een volleybal en gymnastiek afdeling.

Kijk snel op: https://www.rabo-clubsupport.nl/groene-hart-noord/deelnemers.

Alleen leden van de Rabobank Groene Hart Noord mogen stemmen. Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen.

Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht.

Door het uitbrengen van een stem door een lid accepteert het betreffende lid dat persoonlijke gegevens worden geregistreerd en in het kader van Rabo ClubSupport worden gebruikt door Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport behandelt de gegevens vertrouwelijk en stelt deze niet beschikbaar aan derden, anders dan noodzakelijk voor het uitvoeren van Rabo ClubSupport.