Aspasia H1 – Kalinko H1

De laatste wedstrijd van het seizoen stond afgelopen vrijdag alweer op het progamma. De tegenstander in dit laatste duel in de promotieklasse was Kalinko Heren 1. uitmate gemotiveerd om ons trouwe publiek een mooie wedstrijd te laten zien begonnen we aan de wedstrijd. Helaas was onze coach vanwege ziekte niet aanwezig.

De Eerste set verliep werd met hulp van een paar goede punten relatief makkelijk gewonnen met 25-22. al het gehele seizoen hebben we erg veel moeite met het winnen van de eerste set en met het doel om de laatste wedstrijd 4-0 naar ons toe te trekken gingen we het veld weer in. De tweede set verliep echer geheel anders. Met voornamelijk zwak spel van onze kant keken we halverwege de set tegen een ruime achterstand aan 5-14. na een timeout genomen te hebben en stonden alle neuzen weer de zelfde kant op en wisten we de set alsnog nnar ons toe te trekken 25-22.

De derde en vierde set verliepen eigenlijk het zelfde, Kalinko leek moreel gebroken te zijn na het verlies van de tweede set en wij konden ons goede spel de rest van de wedstrijd doorzetten. Deze sets werden dan ook vrij gemakkelijk gewonnen 25-20 25-19.