Aspasia Jeugdkamp 2021

Beste (ouders van onze) jeugdleden,

Vorig jaar kon het kamp helaas niet doorgaan. Dat was voor iedereen zeer teleurstellend, maar dit jaar durven we het aan en zijn we gestart met de voorbereidingen van het Aspasia Jeugdkamp van 10 tot 12 september in ’t Campvelt in Doornspijk.
Zoals jullie weten zijn dit de leukste dagen van het jaar voor veel Aspasianen en wordt er volop genoten op kamp. Het thema voor dit jaar is….………

Je krijgt volop gelegenheid om jouw unieke talent te laten zien dus begin maar snel met oefenen om je nog verder te verbeteren.

Op vrijdag vertrekken we met de bus vanaf de Ridderhof naar Doornspijk, waar we in onze favoriete locatie het weekend zullen doorbrengen. Zondagmiddag mogen je ouders jullie na het laatste kampjournaal weer mee naar huis nemen. Informatie over tijden en spullen die je mee moet nemen, krijg je later nog.
Dit weekend is bedoeld voor alle jeugdleden van onze vereniging, zeker ook de jongste leden zijn van harte welkom.
Er gaat voldoende ervaren leiding mee om er een geslaagd feest van te maken.
Schrijf je uiterlijk 25 juni in via deze website.

De kosten bedragen € 50,– per persoon. Dit bedrag graag uiterlijk 25 juni overmaken naar Ibannr. NL28INGB0003170058 t.n.v. Aspasia o.v.v. Jeugdkamp.

*We verwachten dat er in september geen beperkingen meer zijn ivm Corona, mocht dit onverhoopt toch zo zijn, dan kan het gebeuren dat we het kamp alsnog moeten afblazen. We gaan in dat geval als alternatief een leuke dag vol sport en spel organiseren.

Met sportieve groeten,

De leiding van het Aspasia jeugdkamp