Bericht n.a.v. verscherpte maatregelen

Beste (jeugd-)leden en ouders van jeugdleden,

Gisteren heeft onze regering nieuwe maatregelen aangekondigd die de verdere verspreiding van het Coronavirus moeten indammen. Zij grijpen wederom zwaar in op het sociale leven van ons allen. Concreet betekent dit voor het volleybal van onze vereniging het volgende:

  1. Alle competitiewedstrijden, zowel van de jeugd als de senioren, zijn voor minimaal 4 weken opgeschort vanaf vanavond 22.00 uur. Hoe de bond de competitie verder wel of niet invult is op dit moment nog niet bekend.
  2. Alle trainingen voor alle senioren vanaf 18 jaar komen minimaal voor de komende 4 weken te vervallen. Het is niet echt zinvol om met 4 personen op 1 veld, inclusief de trainer, een volleybaltraining af te werken terwijl je 1,5 meter afstand van elkaar moet houden.
  3. De trainingen van de jeugd tot 18 jaar gaan gewoon door; het coronaprotocol van de vereniging dient hierbij nog steeds gevolgd te worden. Ook mag de jeugd onderlinge wedstrijden spelen binnen de vereniging, niet daarbuiten.
  4. Kleedkamers en douches zijn een no-go gebied, dus thuis omkleden en douchen.
  5. Mondkapjes worden nu nog dringend geadviseerd, maar zodra de juridische basis is gezekerd, verplicht. Dus draag gewoon die mondkapjes totdat je op het veld staat dan wel je zoon of dochter hebt afgezet bij de hal volgens het kiss en ride principe.

Zodra er aanvullend nieuws is zullen we dit zo snel mogelijk via de gebruikelijke kanalen melden

Met vriendelijke groet,

De VC.