Daar zit een luchtje aan…

De kans dat je SKC tegenkomt als je competitie in onze regionen speelt, is ontzettend groot. Wij hebben slechts één team in onze poule, maar ons derde damesteam heeft alweer twee teams in haar poule en had er zelfs 5 tegen kunnen komen in de derde klasse! Het zal dus wel een gezellige vereniging zijn. Ze zijn in elk geval wel hip, want bijna gingen we overstag voor de vegan snackschaal (yep…) in plaats van de vette hap. Bijna ja, haha. Over snacks maken we geen grappen: het Universitair Sportcentrum krijgt 3 bitterballen.

Zien er goed uit, die frieten, he? Niet lekker hoor.

Voor slechts 10 euro kregen we een megamix met twee porties patat. De patat zag er geweldig uit, maar was melig en niet knapperig, ondanks de bruine kleur. Bamihapje was prima, frikandel ook, maar zoals vaker was de kaassnack undercover: ben je nou kaas? En de ouderwetse bitterbal bleek te old school voor deze club – zoooo 2018. Portie was trouwens wel genoeg en – heel bijzonder – er was genoeg mayo. Ondanks deze pluspunten scoort de schaal slechts drie punten, want die patat… bah.

Lekker dippen in genoeg mayo

Waren het de splinternieuwe kikkergroene volleyballen, of toch die gekke doorloopkantine waardoor je het gevoel hebt dat je in de gang zit in plaats van in een kantine? Of verloren we nipt omdat we met z’n zessen onder de indruk waren van dit megateam van maar liefst 13 speelsters (wat?)? Nee, we geven gewoon de schuld aan die patatlucht die in de zaal hing. Want het lag toch echt niet aan onszelf, toch?

Hij hangt.

Ondanks de patatlucht in de zaal, kreeg de schaal bij SKC drie bitterballen. Helaas konden we na zo’n slechte wedstrijd onze geweldige supporters niet verrassen met een overheerlijk schaaltje snacks. Dan maar snel door naar de volgende wedstrijd…
Na vier beoordelingen is de score als volgt:

Samengevat:
Locatie: Universitair Sportcentrum, Einsteinweg 6, Leiden
Volleybalvereniging: SKC
Datum: 15 november 2019
Prijs: 10,00
Score: 3 bitterballen (max. score 5 bitterballen)

De tussenstand na vijf sporthallen is als volgt:

  Locatie Vereniging Datum Prijs Score (max 5)
1 Sport- en recreatiecomplex Wasbeek (Sassenheim) VCS 4 okt 2019 6,25 4
2 Sporthal ’t Spant (Leimuiden) Setumup 18 okt 2019 18,50 3
2 Universitair Sportcentrum (Leiden) SKC 15 nov 2019 10,00 3
3 Boorsmazaal (Katwijk aan zee) RVV 20 sept 2019 12,50 2