Delta H1 – Aspasia H1

Afgelopen vrijdag was het alweer tijd voor de een na laatste wedstrijd van het seizoen. De mannen van Aspasia H1 trokken richting Delft voor de wedstrijd tegen Delta. Echter bij aankomst bij de sporthal ging het al mis, een van onze spelers bleek zijn sportbroekje te zijn vergeten. Gelukkig kon dit snel worden opgelost maar het bleek indicatief voor deze avond.

Het spelbeeld gedurende de wedstrijd was eigenlijk de gehele wedstrijd het zelfde. Vanuit de kant van Aspasia waren er veel foutjes en slordigheden terwijl Delta stabiel speelde en weinig foutjes maakte. De momenten dat het beter liep en wij wat druk konden opbouwen konden de punten redelijk gemakkelijk gepakt worden. Echter waren deze fases zeldzaam en kort.

Dit spelbeeld leiden tot een 4-0 verlies (25-15 25-21 25-14 en 25-22). een wedstrijd voor ons om snel te vergeten. 

Aankomende vrijdag is het alweer de laatste speelronde en spelen wij thuis tegen Kalinko H1. Wij zijn in ieder geval dubbel gemotiveerd om er een leuke wedstrijd van te maken en bij deze is iedereen die zin heeft in een leuke avond volleybal van harte uitgenodigd om ons aan te komen moedigen.