Let’s Glow Crazy for Aspasia!

Het evenement wordt verplaatst omdat we nog niet vol kunnen feesten door de Corona maatregelen.

Met zijn allen kijken we al een lange tijd uit naar dit moment, volleyballen lekker eten en feesten. Omdat het eindelijk weer mag (in ieder geval toen we begonnen met organiseren) en wij er allemaal zo aan toe zijn, wil Aspasia het nieuwe seizoen feestelijk inluiden. Daarom organiseren wij voor de iedereen een toernooi met aansluitend een feestavond.

Dit allemaal zal plaatsvinden op zaterdag 4 september 2021. De middag is voor de kinderen met hun ouders en de avond is voor de senioren (A & B jeugd mogen zich hier voor aanmelden), iedereen mag ‘s avonds meeteten en daar hoeft geen portemonnee voor meegenomen te worden. De drankjes zijn wel voor eigen rekening, met uitzondering van limonade voor de kinderen.

We hopen dat alles tegen deze tijd gewoon door kan gaan. Zo niet, verplaatsen we het naar een later tijdstip. Op vrijdag 27 augustus sluit de inschrijving. We hopen dat iedereen die betrokken is bij de vereniging aansluit en zien jullie graag daar. Een volleybal groet van het bestuur en de feestcommissie.

Onderstaand de uitnodiging en klik hier om in te schrijven.