Redemption

Man man man, wat hadden wij wat in te halen. 12 oktober 2019 een zwarte bladzijde uit de geschiedenis van Aspasia heren 1, ik word al saggerijnig als ik eraan denk. We waren ons publiek wat verschuldigd na die wedstrijd en vandaag was dan die dag van redemption. Vastberaden en met een goed gameplan zijn we de wedstrijd in gegaan tegen de oude bekenden van Zovoc.

Set 1 ging goed van start, je merkte dat beide kanten wat moesten inkomen: de hele set ging het gelijk op uit eindelijk wisten we ook de set binnen te halen met 25-23. De eerste set was binnen, het enige wat we nu moesten doen is het niveau vasthouden. Dat is precies wat we hebben gedaan.

Set twee begon met een klein achterstandje die we al snel in konden halen. Als je het spelletje niet spannend dan is het ook niet leuk om naar te kijken. In de trend van de eerste set wonnen we weer met 25-23.

Set 3 altijd het struikelpunt, maar met de eerste twee sets binnen was het al beter dan de uitwedstrijd in Zoetermeer. Het was te merken aan Aspasia dat ze alles hadden gegeven in de eerste 2 sets. Met een achterstand 19-23 leek de set verloren, gelukkig hadden we ons geheime wapen erbij gehaald. Ik heb het natuurlijk over het publiek, ineens begonnen ze met enthousiast aanmoedigen en dit was ook het zetje in de rug wat we nodig hadden om uit eindelijk spectaculair de set te winnen met 25-23

Jaaaa 3 sets waren binnen maar de wedstrijd nog niet gewonnen, de winst zou passen binnen zijn als ook de vierde set gewonnen zou zijn. De mannen van Zovoc hielden het niet meer vol terwijl de jonge goden van Aspasia nog vol energie zaten. Set 4 werd gewonnen met 25-15 en zo onze derde 4-0 overwinning!

Hierbij willen we ons publiek bedanken voor al het aanmoedigen en we zien iedereen graag terug op 22 februari in Delft, waar we Punch een pak slaag gaan geven. Tot dan!