VOLLEYBAL STILGELEGD

Beste allemaal,

Zoals jullie natuurlijk weten heeft de regering drastische maatregelen genomen om de verspreiding van het Corona virus (COVID-19) tegen te gaan. Als gevolg hiervan heeft de Nevobo, evenals alle andere sportbonden, besloten alle wedstrijden en evenementen tot 31 maart 2020 te annuleren.

Tevens adviseert zij, evenals sportkoepel NOC/NSF, om alle trainingen tot 31 maart 2020 geen doorgang te laten vinden.

De volleybalcommissie van Aspasia heeft besloten deze adviezen op te volgen. Dat betekent dat er tot 31 maart 2020 geen trainingen worden gegeven, geen (oefen-)wedstrijden gespeeld worden door teams van Aspasia en geen andere activiteiten waar leden bijeen komen doorgaan. Mocht het toch mogelijk zijn eerder te starten, of nog langer duren dan 31 maart 2020, dan laten we dat natuurlijk zo snel mogelijk aan jullie weten.

We begrijpen dat dit (wellicht) consequenties heeft voor het sociale leven van leden, ouders als ook kinderen, en mogelijk op enig onbegrip stuit aangezien scholen voorlopig wel open blijven, maar dit lijkt ons de beste beslissing in de gegeven situatie en wij hopen dat jullie begrip op kunnen brengen voor deze draconische maatregel.

Met vriendelijke groeten,

Namens de VC Aspasia:

Henk Struiwigh
Voorzitter