Welkom bij volleybalvereniging Aspasia!

Bij ­Aspasia kun je terecht voor volleybal op zowel ­recreatief als competitief ­niveau. Er is ruimte voor gezelligheid én voor het ontwikkelen van je talent. Aspasia heeft een bloeiende jeugdafdeling. Elk jaar is er een daverend en gezellig jeugdkamp. Er wordt getraind in de Ridderhof, de Cirkel en in de Landvliethal.

Met zo’n tweehonderd leden vormt de volleybalafdeling van Aspasia een gezellige en hechte groep. De herenafdeling heeft vier teams, die uitkomen vanaf de 3e divisie. De damesafdeling is ook vier teams rijk, die uitkomen in de 1e, 2e en de 4e klasse.

Ook zijn de jeugdteams in bijna alle klassen vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er recreantentrainingsgroepen, waarvan een deel uitkomt in de recreantencompetitie. Ten slotte trainen wij wekelijks een grote groep enthousiaste mini’s.

De teams van Aspasia trainen op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag in zowel de Landvliethal, de Cirkel en de Ridderhof. De thuiswedstrijden worden op vrijdagavond in de Ridderhof te Koudekerk aan den Rijn gespeeld.

Volleybal eens mee!

Bij Aspasia heb je de mogelijkheid om volleybal een keertje gratis uit te proberen. Je kunt gebruik maken van twee gratis trainingen om te kijken of volleyballen wat voor je is.

Meer informatie over volleyballen bij Aspasia en twee keer gratis meetrainen.

Ontwerp: Impressio | (Technische) realisatie: DevelopTheWeb | Privacyverklaring