Welkom bij volleybalvereniging Aspasia!

Bij ­Aspasia kun je terecht voor volleybal op zowel ­recreatief als competitief ­niveau. Er is ruimte voor gezelligheid én voor het ontwikkelen van je talent. Aspasia heeft een bloeiende jeugdafdeling. Elk jaar is er een daverend en gezellig jeugdkamp. Er wordt getraind in de Ridderhof en in de Landvliethal.

Met zo’n tweehonderd leden vormt de volleybalafdeling van Aspasia een gezellige en hechte groep. Zowel de heren- als damesafdeling heeft drie teams, uitkomend vanaf de promotieklasse.

Ook zijn de jeugdteams in bijna alle klassen vertegenwoordigd. Daarnaast zijn er recreantentrainingsgroepen, waarvan een deel uitkomt in de recreantencompetitie. Ten slotte trainen wij wekelijks een grote groep enthousiaste mini’s.

De teams van Aspasia trainen op maandag, woensdag en zaterdag in zowel de Landvliethal, de Cirkel en de Ridderhof. De thuiswedstrijden worden op vrijdagavond in de Ridderhof te Koudekerk aan den Rijn gespeeld.

Volleybal eens mee!

Iedereen die denkt dat volleybal wel eens een mooie invulling van zijn of haar vrije tijd kan zijn: je hebt helemaal gelijk, en bent van harte uitgenodigd om 3 trainingen gratis mee te komen doen — geen kleine lettertjes.

Interesse? Neemt contact op via het contactformulier en we kijken samen welk team het beste bij je past.

Tot snel!

Meer informatie over volleyballen bij Aspasia en drie keer gratis meetrainen

Ontwerp: Impressio | (Technische) realisatie: DevelopTheWeb | Privacyverklaring