2e overwinning op rij voor Aspasia HS 1

Afgelopen vrijdag stond de uitwedstrijd tegen VCS HS1 op het programma. Na de overwinning van een week eerder was Aspasia uiteraard van plan om dat kunstje te herhalen in Sassenheim. De zaal vinden was nog wel een dingetje aangezien er twee sporthallen binnen 200 meter van elkaar lagen en er normaal tegen VCS altijd in de andere hal gespeeld werd. Een groot deel van het team zat hierdoor in de verkeerde hal. Maar nadat het hele team in de goede zaal gearriveerd was kon de wedstrijd beginnen. 

De eerste set ging heel gelijk op, de ploegen waren aan elkaar gewaagd. Echter in het laatste gedeelte van de set verslapte Aspasia ietsjes waardoor VCS de set met 21-25 binnen kon halen. 

De tweede set begon met een herhaling van de eerste set. De ploegen gingen gelijk op tot een stand van 9-9. Hierna kwam Aspasia heerlijk in zijn spel waardoor ze ontzettend uit konden lopen. De set werd binnen gehaald met een mooie score van 25-13 in het voordeel van Aspasia. 

In de derde set kon Aspasia hetzelfde spel als in de tweede set laten zien. Iedereen was gefocust en het spel was daardoor goed. Zo wist Aspasia deze set ook binnen te halen, dit keer met een score van 25-19

De laatste set moest gewonnen worden om met vier punten op zak naar huis te kunnen gaan. Dit was een zeer spannende set met kansen voor beide partijen. Het ging gelijk op tot het laatste punt. Beide partijen hebben zelfs voor de set mogen serveren. Echter wist Aspasia gelukkig de set te winnen met 28-26. 

Na deze overwinning kijkt Aspasia uit naar de volgende partij om hopelijk deze ook winnend af te kunnen sluiten. De volgende partij is weer een uitwedstrijd. Aankomende donderdag gaat Aspasia HS1 op bezoek bij Switch HS1 in Utrecht. De wedstrijd begint om 19:30.   

Ontwerp: Impressio | (Technische) realisatie: DevelopTheWeb | Privacyverklaring