Aspasia HS 1 – SKC HS 1

Afgelopen vrijdag 30 november was het tijd voor de wedstrijd van H1 tegen SKC H1, een belangrijke wedstrijd voor Aspasia om aansluiting te behouden met de bovenste regionen van de competitie.

De eerste set begon op een manier die langzaamaan een trend begint te worden deze jaargang, het begon met verlies. Met een slordig en ongeconcentreerd begin aan de wedstrijd begonnen de mannen van Aspasia met een 18-25 verlies.

In lijn met deze trend was de tweede set erg spannend maar werd afgesloten met winst. Met een telbord dat aan het einde van de set op 26-24 stond is een hoop gezegd. Aspasia verbeterde aanzienlijk maar er werden nog voldoende kansen gegeven aan SKC om de set winnend af te sluiten. Met hard werken en een stevige dosis doorzettingsvermogen werd de set toch winnend afgesloten.

Gedurende de derde set werd de ingezette lijn doorgezet en begon het spel steeds meer te lijken op het beoogde spelbeeld, een dominant Aspasia dat de druk bij de tegenstander legt. Deze set werd dan ook met meer overtuigende cijfers gewonnen, 25-22. Kort na aanvang van de vierde set was al snel duidelijk dat Aspasia de overwinning niet meer uit haar handen zou laten glippen. Met veel overtuiging werd de set gewonnen met 25-18. Het meest opmerkelijke moment van de set van een zeer mooie score van Casper die op midden was ingevallen voor de geblesseerd geraakte Diederik.

Ontwerp: Impressio | (Technische) realisatie: DevelopTheWeb | Privacyverklaring