Aspasia laat goed spel zien!

Aspasia laat goed spel zien!

Het seizoen is weer begonnen. Een seizoen in een nieuwe lagere klasse na een teleurstellend vorig seizoen. Het einde van het seizoen was het herstel al zichtbaar, maar dit mocht niet baten.

Na een goede voorbereiding kon er gestart worden aan de eerste competitiewedstrijd. Kalinko uit stond op het menu.

De eerste set werd goed gestart. Ondanks de vele fout serve was er een hoog rendement uit de aanval en het blok. De set werd vrij eenvoudig binnengehaald. 18-25.

Ook de 2e set werd goed gestart. Al snel stonden de mannen uit Koudekerk op 3 punten op voorsprong. Halverwege de set begon Kalinko beter te spelen. Ook zakte het snelle swingende spel van Aspasia weg. De voorsprong liep langzaam van het scorebord… Het lukte niet om door te drukken of aan te haken. De set werd verloren met 25-23.

Gebrand om met de winst naar huis te gaan werd er fel gestart aan de derde set. Dit begon met een serie van 3 series op rij. Deze voorsprong werd niet meer weggeven. Met vlagen werd er zelfs erg mooi spel gemaakt. Een bal op 3. Een flipperkast bal zo het veld in van de tegenstander, het kon niet op. Er werd makkelijk gewonnen met 14-25.

De laatste set was het verzet gebroken. Er werd al snel een voorsprong gepakt. Deze werd niet meer uit handen gegeven de set eindigde in 19-25.

De volgende wedstrijd is op 5 oktober thuis tegen Taurus.

Ontwerp: Impressio | (Technische) realisatie: DevelopTheWeb | Privacyverklaring