Inschrijfinformatie beachvolleybaltoernooi Funkybeach 24 juni 2017

Funkybeach Open Toernooi (Beachvolleybal)

Via het formulier onderaan deze pagina kan tot en met vrijdag 16 juni 2017 ingeschreven worden voor het open beachtoernooi, mits het toernooi niet al eerder is volgeboekt. Inschrijven is makkelijk. Let op, VOL = VOL. De inschrijving is pas volledig op het moment dat de betaling is afgerond. De BBQ kan ook ter plaatse worden ingeschreven, maar OP=OP. Dus schrijf je alvast in als je zeker wil zijn van deelname. Je kunt ook alleen de BBQ reserveren zonder mee te doen aan het toernooi.

Het beachvolleybaltoernooi zal bestaan uit 4 verschillende poules met verschillende niveaus, waar hieronder bij het inschrijfformulier ingeschreven kan worden. Alle poules, behalve de ‘amateurs 4×4’ poule, zal tussen 9 en 10 starten. Exacte starttijd van het toernooi wordt van tevoren bekend gemaakt en besloten aan de hand van het aantal inschrijvingen.

De ‘amateurs 4×4’ poule zal starten rond 13:00 uur. In deze poule spelen deelnemers wedstrijdjes van 4 tegen 4. De poule is bedoeld voor mensen die geen, of vrijwel geen, ervaring hebben met volleybal.

Het wedstrijdschema zal tot ongeveer 4 uur duren en aansluiten aan het feest en de BBQ, deze tijd is weer afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor het toernooi en BBQ of alleen voor de BBQ via een van onderstaande formulieren. Er zijn ook vegetarische pakketten beschikbaar. Geef uw voorkeur hiervoor op in de opmerkingen.

Inschrijven toernooi

De inschrijvingen voor het toernooi zijn gesloten.

Inschrijven BBQ

Wanneer: 24 juni 2017 15:00 - 19:00.

BBQ buffet o.a. vlees, brood en salades.

Let op! Ter plekke op de dag zelf bestellen kan, maar dit is €2,50 duurder. Bij voorkeur van te voren bestellen i.v.m. inkoop.

Naam contactpersoon/rekeninghouder:

E-mail contactpersoon:

Telefoonnummer contactpersoon:

Deelname aan BBQ met aantal volwassenen (€12,50):

Deelname aan BBQ met aantal kinderen (€7,50):

Deelname aan vegetarisch eten (€12,50):

Opmerkingen (eventuele allergieën, etc.):

Na betaling is de deelname en/of reservering voor het toernooi of de BBQ pas definitief. De organisatie stelt u van deelname en/of reservering op de hoogte, indien uw betaling binnen is.

Annuleren van je inschrijving

Het annuleren van een inschrijving is na 16 juni helaas niet mogelijk. Het is echter wel mogelijk om de inschrijving over te schrijven op een andere naam. Als u als team verhinderd bent, probeer dan een vervangend team te zoeken. Bent u toch verhinderd laat het ons tijdig weten. Dit scheelt ons een hoop tijd (met het aanpassen van wedstrijdschema’s). Het is een toernooi op vrijwillige basis, dus houd hier rekening mee!

Afgelasting van een toernooi

Wanneer de weersvoorspellingen erg slecht zijn of wij de veiligheid op enige andere wijze niet kunnen garanderen, kan het gebeuren dat het toernooi op voorhand wordt afgelast. Als de weersomstandigheden slecht zijn (onweer, windkracht 7/8, heel veel regen, ondergelopen velden etc), treedt het volgende protocol in werking:

  • Vanaf 7.30 uur bekijkt de organisatie de weersverwachting van die dag. Met deze gegevens wordt besloten om wel of niet te starten met het toernooi of de start tot nader besluit uit te stellen.
  • Als om 9.00 uur blijkt dat er geen verbetering te verwachten valt, wordt de toernooidag afgelast.
  • Als het toernooi door omstandigheden wordt afgelast, krijgt u geen inschrijfgeld terug. Indien er buiten de gemaakte kosten nog geld overblijft zal dit onder de inschrijvingen verdeeld worden.

Ontwerp: Impressio | (Technische) realisatie: DevelopTheWeb | Privacyverklaring