Heren 1 maakt de comeback!

De wedstrijd tegen de nummer 12. Man man man, wat hebben wij een slechte geschiedenis als het gaat om wedstrijden tegen de nummer 12. Nadat we onze bekerwedstrijd en competitie wedstrijd moesten afsluiten met nul punten, was de moed al wel een beetje in onze schoenen gezonken. We miste ook nog onze libero (Jasper) en buiten aanvaller (Casper). Toch begonnen we de wedstrijd vol met hoop. En dat was te zien de eerste set is Gemini helemaal zoek gespeeld en gewonnen door Aspasia met 25-10

Zo’n goede start maken we zelden. Nu alleen nog maar vast houden. En daar zijn we ook zelden goed in… Toch was het gelukt om de voorsprong vol te houden. Alles omdat Bas en Marcel een wereld wedstijd speelden. Elke bal op midden werd gescoord met volle overtuiging. De tweede set eindigde 25-23.
Doorzetten, doorzetten en nog eens doorzetten. 1 wissel en de midden moesten mee draaien achterin. Geen rustmomentje meer voor de mannen. De pass bleef komen met hier en daar wat foutjes maar goed genoeg om Bas en Marcel te kunnen blijven aanspelen. Set 3 en 4 zijn ook weer binnen geharkt met 25-20 en 25-17.
4-0 winst is al bijna twee jaar niet meer voorgekomen en dit zal ook niet de laatste zijn. Vrijdag 9 november spelen we tegen VCS in ons eigen zaaltje. Tot dan!

Ontwerp: Impressio | (Technische) realisatie: DevelopTheWeb | Privacyverklaring