Lid worden

Wil je bij ons komen volleyballen, of ben je nieuwsgierig of volleybal wat voor jou is? Bij Aspasia is het mogelijk om drie keer gratis mee te trainen. Tijdens die trainingen kun je ontdekken of de vereniging bij je past en of volleybal jouw sport is.

Jeugd/Mini’s/Speeltuin

Voor de jeugd hebben we drie verschillende leeftijdscategorieën. De categorie voor de jongste kinderen (6, 7 en 8 jaar) heet de Speeltuin, die voor de middelste categorie (9 – 12 jaar) Mini’s. Beiden trainen één keer per week op de zaterdagochtend. Enkele keren per jaar worden er toernooien gespeeld.

De oudste categorie is voor jongens en meisjes van 12 tot 18 jaar, deze trainen 2 keer per week en spelen in competitieverband (wekelijkse wedstrijden).

Heb je interesse? Je kunt contact opnemen met de Jeugdcommissie via het contactformulier. Je kunt dan een afspraak maken om een keertje gratis mee te trainen. Na de derde gratis training kun je jezelf aanmelden als jeugdlid. Het team waarin je kunt volleyballen is afhankelijk van je leeftijd. Voor vragen kun je terecht bij de Jeugdcommissie.

Senioren/Recreanten

Ben je 18 jaar of ouder, dan kun je met de senioren meetrainen. Zowel voor beginnende als voor meer ervaren volleyballers kun je gebruikmaken van de mogelijkheid om drie keer gratis mee te trainen. Neem hiervoor contact op met de Technische Commissie. Dat kan via het contactformulier.

Aanmelden

Om je aan te melden bij Aspasia kun je gebruikmaken van onderstaande formulieren:

Ontwerp: Impressio | (Technische) realisatie: DevelopTheWeb | Privacyverklaring