Seizoen 2018-2019: teamindelingen, trainingsschema & informatie

Beste leden,

Bij dezen ontvangen jullie de teamindeling en het trainingsschema voor het komende seizoen:

Teamindeling – http://www.gvv-aspasia.nl/volleybal/download/3425592/
Trainingsschema – http://www.gvv-aspasia.nl/volleybal/download/3425588/

Zoals elk jaar was het weer een uitdaging een passende indeling te vinden en daarbij voor elk team een train(st)er. We zijn blij te kunnen mededelen dat alle vacatures zijn vervuld en we willen de train(st)ers alvast hartelijk bedanken voor hun inzet in het nieuwe seizoen.

Aantal trainingen ivm contributie
De teamindelingen bevatten bij de senioren het aantal gewenste trainingen per week. Willen jullie controleren of dit klopt? Fouten mogen doorgegeven worden aan tc@gvv-aspasia.nl zodat de contributie correct berekend kan worden.

Dames 3
Voor D3 hebben we een 3e klasse plek proberen aan te vragen. De NeVoBo heeft deze plek niet toegekend en het team zal dus competitie spelen in de 4e klasse.

Opgave teamsamenstelling voor de competitie
Voor 17 september geven we de teamsamenstellingen door aan de NeVoBo. Jeugdleden die bij de senioren zijn ingedeeld zullen we als jeugdlid inschrijven in de competitie. Zo kunnen zij bij alle seniorenteams invallen. Senioren worden zoveel mogelijk in lagere teams ingeschreven om invallen bij elkaar te bevorderen. De teamsamenstellingen worden later op onze website gepubliceerd zodat duidelijk is wat hier mee mogelijk is.

Ruimte voor oefenwedstrijden
Op vrijdag 14 september is de Ridderhof gehuurd voor het spelen van oefenwedstrijden. Wil je team hier gebruik van maken? Geef het dan even door aan tc@gvv-aspasia.nl.

Komende maand geen parkeerplaatsen Ridderhof
Vanwege uitgelopen werkzaamheden kan de komende maand geen gebruik gemaakt worden van de parkeerplaats bij de Ridderhof. Daarom geven we hierbij het verzoek van de Ridderhof door: kom zoveel mogelijk op de fiets! Er zullen maar enkele plekke beschikbaar zijn.

Als laatste willen we jullie nog het allerbeste toewensen voor het nieuwe seizoen!

Met sportieve groet,

De jeugd- en technische commissie van Aspasia

Ontwerp: Impressio | (Technische) realisatie: DevelopTheWeb | Privacyverklaring